За нас

За нас
5 (100%) 2 votes

Ние искаме Вие да печелите. Ако нямате опит в онлайн залозите и дори познания – ние може да Ви помогнем. В нашия сайт може да откриете актуална информация за Bet365, Efbet, Betfair, Pinnacle и  1xBet. Всяка една от тези платформи е различна, предлагаща различни бонуси, опции, платежни методи и условия за използване.

В раздела ни букмейкъри ще се запознаете с подробна информация за всяка една от водещите платформи. В тези ревюта има информация за актуалните бонуси, както и предимствата и недостатъците на всеки един от тях.

В секцията „Прогнози“ пишем предвижданията ни за популярните срещи, както и състоянието на играчите на терена. В „Новини“ слагаме последните събития около онлайн залозите – от футболните първенства, шампионати и лиги.

В раздела „Бонуси“ ще се запознаете с терминологията, която букмейкърите използват, каква е разликата между бонус, промоция и оферта и много други. Всяка една платформа има различна политика относно офертите си за редовните клиенти – необходимо е и с нея да се запознаете.

Отделили сме място специално за опцията „Кеш Аут“. Тя набра огромна популярност в последните години и повечето букмейкъри вече я предлагат на много спортове и събития.

Ако имате някакъв въпрос ние с радост ще откликнем и ще предадем опита си в онлайн залаганията.