Относно букмейкъра

Влезте в Betfair

Първоначално британската компания Betfair развива своята дейност като борса за залагания. Основан през 1999 г., букмейкърът даваше възможност на хората да бъдат едновременно и играчи, и букмейкъри. Това ставаше благодарение на възможността да задават сами коефициентите  при наддаванията.  През последните години компанията се разви и с това дойде възможността за доброто развитие на секцията Спорт, правилата на която са като при останалите букмейкърски компании. Двете основни секции в Betfair си остават Спорт и Борса, които могат да ви донесат добри печалби, примамливи бонус схеми и промоционални оферти.

Дейността на Betfair в България е лицензирана и компанията предоставя на своите потребители свободно влизане в сайта, без да е нужно да се използват различни сайтове. Преди известно време върху сайта имаше забрана за вход, но към днешна дата това не е така. Сайтът на букмейкъра се поддържа на 11 различни езика, а активните играчи са над 1,1 млн. души.

Ако искате да разменяте залози и да играете срещу друг играч, ви е необходимо да използвате т.нар. Спортна борса. Именно Betfair  осигурява най-добрата спортна борса на своите играчи. Бонусните схеми за нови играчи са по 20 евро в раздел Борса и до 100 евро за спортния раздел.

 

Как да направим регистрация в Betfair

Начални бонуси в betfair - онлайн залози в интернет бонус до 100 евро

 

Регистрация в Betfair

 • Стъпка 1: За да се регистрирате в сайта на Betfair е необходимо да въведете правилно и коректно личните си данни, тъй като от това зависи изплащането на вашата печалба от борсата за залаганията.

 • Стъпка 2: За да започнете попълването на регистрационния формуляр посетете този линк.

 • Стъпка 3: Потърсете горе в дясно бутона с надпис ,,Отвори сметка‘‘ и кликнете на него.

 • Стъпка 4: Важно е да въведете внимателно своите лични данни и да пишете на латиница. Проверете за точното изписване на вашето име върху личната ви карта. Необходимо е паролата да бъде комбинация между букви и цифри и да бъде по-голяма от 8 знака.

 • Стъпка 5: Изберете валута, с която искате да оперирате.

 • Стъпка 6: Кодът ZSKABC ще бъде автоматично въведен в полето Промо код, а задачата му е да получите бонуса си чрез него. Щом попълните формуляра за регистрация е необходимо да натиснете върху бутона ,,Съгласие и отваряне на сметка‘‘.

 • Стъпка 7: Получаване на имейл, който да потвърди регистрацията ви. Сега трябва само да влезете в профила си и да започнете да залагате.

Betfair Спортни залози

Спортни залози предлагани от букмейкърът Betfair

В раздел Спорт имате възможност да правите залагания и да избирате измежду 26 вида популярни спортове. Това включва тенис, футбол, баскетбол, бокс, лека атлетика, баскетбол, надбягвания с кучета и коне, ММА, спортове с мотори, лека атлетика, снукър, крикет, колоездене и много други. В сайта нa Betfair можете да проследявате няколко вида пазари и да залагате на конкретно развитие в избрана спортна среща.

Ако искате да разберете кои футболни мачове се играят в момента или предстои да бъдат играни, то отидете в раздел Футбол. В него вие решавате коя лига или шампионат по футбол да проследите.

Секцията На живо предоставя информация, както за футболни срещи, така и за други видове спорт. Всички коефициенти се обновяват на момента, а в допълнителния прозорец излиза по-подробна информация относно наблюдаваната от вас среща.

 

Бонус до 100 евро

Като нов играч вие имате право да се възползвате от 50 % начален бонус, който възлиза на 100 евро в раздел Спорт. При първа регистрация имате право да използвате бонус кода ZSKABC, за да получите бонус сумата си. Този промо код е валиден до 23. 10. 2018 г.

Необходимо е да натиснете бутона Включи се в спортната секция на сайта Betfair.com

Попълнете личните си данни коректно, за да можете да вземете 50% отгоре върху направения от вас депозит. По този начин вие имате възможност да вземете до 100 евро допълнително, а най-ниската сума за участие е 5 евро. Бонусът ще бъде изпратен направо във игралната ви сметка, но за да се възползвате от него и да го изтеглите, е необходимо да го превъртите четири пъти. Тази възможност е активна само за Спортния раздел, може да се употреби само веднъж, освен това вашата сметка при регистрация трябва да е българска.

Необходимо е депозитите, които правите, да са с банкови карти или PaySafe. Нямате право да правите нова регистрация, за да се възползвате от още един бонус.

Вземете €100 бонус

 

Какво е опцията Price-Rush 

Price Rush Раздела на Betfair

Price-Rush са видове високи коефициенти на залозите, и са създадени от Betfair. Тук са включени разнообразни видове промоции и бонуси. Щом получите този вид бонус, вашият коефициент на залагане се увеличава, а това води и до по-голяма печалба. В раздел Борса на Betfair всички клиенти са проверени и съответно, този с по- висок коефициент може да се възползва от бонуса. Повече информация ще откриете във вашия профил: отидете в раздел ,,Моят акаунт‘‘  и ,,Моите залози‘‘ – там ще видите по-високата цена, която сте получили от залозите Price-Rush.

Има някои ограничения в използването на Price-Rush: зависи от коя държава е направена регистрацията, предлага се само за определен вид пазари, и то за еднократно залагане. Не се позволяват комбинации и се предлага само за някои видове спортове в секцията На живо. Коефициентите се получават на базата на наличното в профила ви в борсата и не можете да се възползвате от по-ниски от автоматично избраните.

Раздел Спортна борса на Betfair

Спортна борса на Betfair

Този раздел е основният в сайта на Betfair и в него можете да откриете голямо разнообразие от спортове. В него можете да залагате и да наддавате за различни срещи. В менюто ще откриете желания от вас спорт и по-подробна информация за отделните срещи, както и залозите, които бихте могли да направите за нея. От скоро съществува вариант и за борса, в която са включени залагания На живо. Разделът Борса е нещо новаторско сред букмейкърските сайтове и за момента се поддържа само от Betfair.

 

Стартов бонус за спортната Борса

Редовните и лоялни играчи са важни за Betfair и поради тази причина букмейкърът се старае винаги да им предложи актуални промоции и бонусни системи. Целта на тези винаги актуални предложения е да се стимулира по-високата печалба за играчите. Един от бонусите в платформата и по-конкретно в Борсата е предложението за начален бонус от 20 евро. Той се отпуска на новите играчи, които решават да си направят регистрация.

 • Регистрацията е лесна: последвайте този линк;

 • Въведете личните си данни и напишете следния промо код: ЕХЕ501;

 • Вкарайте в своя нов акаунт сума, която е поне 20 евро.

Ако първият ви залог на стойност 20 евро се окаже непечеливш, то  Betfair гарантирано ви връща парите.

 • Трябва да сте наясно, че имате срок от 7 дни, след регистрацията си за да направите своя залог.
 • Промоцията има валидност само за първия залог, а не за последвалите го.
 • Ако той се окаже печеливш, то вие няма да получите 20 евро бонус в сметката си.

„Кеш-Аут“ екстра

Винаги може да промените мнението си относно някой залог, ако резултатът от срещата не ви удовлетворява посредством опцията Cash Out, намираща се в раздел Спорт. Тази опция ви дава възможност да упражнявате контрол върху своите залози и да изтеглите заложените пари тогава, когато прецените. По този начин вие ще се предпазите от необмислени и импулсивни залагания и да предотвратите загуба на голяма сума. Възможността за Cash Out е достъпна за игрите в раздел На живо и са спортовете в него. Можете да се възползвате от Кеш Аут и в раздел Борса. Оттеглянето на залога и прибиране на спечелената до момента сума става посредством жълтия бутон Cash Out във вашия фиш за залагане.

 

ACCA EDGE опция 

ACCA ADGE Нов раздел в Betfair

Тази опция вие може да използвате тогава, когато имате направени залози в повече от три срещи. Това е т.нар. Кеш – бек и Betfair го използва, за да ви върне парите, в случай на неуспешен залог. Опцията поддържа всички пазари, включително и залозите в раздел На живо. Добрата новина е, че не се нуждаете от минимален коефициент, когато използвате опцията ACCA EDGE.

 

Методи за извършване на депозит и теглене

От Betfair са се постарали да поддържат и предлагат разнообразни варианти за плащане и теглене. Голямо предимство е, че всичко е освободено от такси. Може да избирате между: Плащане с кредитна или дебитна карта, да използвате електронен портфейл или Moneybookers, банков трансфер или предплатени ваучери.

Мобилна версия и апликации в Бетфейр

Можете да избирате между iOS, Windows, Android и други, когато ползвате смартфона или таблета си. Имате възможност да свалите готова апликация направо от сайта на Betfair. Мобилната версия е лесна за ползване, с удобна навигация.

Affiliate програма

Ако искате да печелите като рекламирате букмейкъра, трябва да се регистрирате и да изчакате одобрение. При получено такова ще ви бъдат изпратени рекламни банери, текстове и всички необходими материали. Получавате 30% комисионна, което е доста изгодна възможност и може да ви донесе прилични печалби. Всичко зависи от това колко на брой клиенти им осигурите чрез вашия сайт.

 

Мнение за грижа за клиентите и контакти

Поддръжката за клиенти се осъществява на български език и е 24/7. Служителите са компетентни и отзивчиви и винаги се стараят да помогнат на клиентите си. Можете да се свържете с тях чрез:

Телефон: +35924917755 ( от 11:00 до 19:30 ч.)
Имейл: [email protected]
Help center
Чат на живо

 

Нашата оценка и заключение

Дейността на Betfair в България е лицензирана от Държавната комисия по хазарт. При този букмейкър ще откриете добри възможности за бонуси, промоции, примамлив раздел Борса и Казино с няколко вида игри. Уеб сайтът и мобилната версия са лесни за използване, направени изцяло в улеснение на потребителите.

Посетете Betfair

Общ рейтинг

Дизайн и навигация - 9.5
Бонуси и промоции - 8
Залози на живо - 10
Коефициенти - 8.5
Мобилни залози - 10
Грижа за клиентите - 9.5

9.3

Вашата оценка: 3.37 ( 36 гласа)

Инфо за Betfair

 • Сайт: Betfair.com
 • Оперира от: 2000 г.
 • Държава: Великобритания
 • Достъпен на български: ДА
 • Лиценз от: България и Гибралтар

Връзка с Betfair